Liity jäseneksi

Elintarvikealan opettajien jaosto on AO:n alainen jaosto. Elintarvikealan opettajien jaoston jäsenmaksu vahvistetaan sääntömääräisessä vuosikokouksessa vuosittain. Vuoden 2018 jäsenmaksu on 20 €/hlö, joka on OAJ:n AO:n jäsen. Rahastonhoitaja lähettää kaikille jo jäseneille oleville jäsenmaksulomakkeen ja viitenumeron.

Mutta jos et ole jäsen ja haluat liittyä jäseneksi, ota yhteyttä rahastonhoitajaan sähköpostilla jukka.tarvainen@tampere.fi, saat viitenumeron ja tilinumeron. Viitenumerolla maksaessa säästetään pankin kuluissa.

Kannattajajäseneksi voi liittyä yritys, yhteisö tai yksityinen henkilö maksamalla jaoston tilille kannattajajäsenmaksun vähintään 30€. Vastineeksi tarjoamme kannattajajäsenelle mahdollisuutta osallistua edullisesti jaoston järjestämiin koulutuksiin, ulkomaanmatkoille sekä esittelemme jäsenyhteisön tai -yrityksen toimintaa koulutus- ja teematilaisuuksissa.

 Jaoston tilinumero:

Nordea FI57 1045 3000 4577 04

viite: jäsenmaksu v xxxx / kannattajajäsen

2 thoughts on “Liity jäseneksi

  1. Hei

    Liity jäseneksi -sivulla kirjoitetaan vain kannattajajäsenestä, mikä on ”rivijäsenen” vuosimaksu? Onko jäsenyys kalenterivuoden vai maksupäivästä vuoden voimassa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s