Seinäjoen koulutuspäivä 2014

Seinäjoella järjestettiin jaoston koulutuspäivä yksipäiväisenä vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Koulutuspäivän päätteeksi pidettiin sääntömääräinen jaoston vuosikokous. Päivä oli tiivis ja asiapitoinen sekä erittäin tärkeä alan kollegoiden tapaamistapahtuma. Ohessa aineistoa ja kuvia päivän aiheista ja tapahtumista.

EOJ Koulutuspäivä 12.9.2014 Kk Sedu

SeAMK_Matti-Pekka Pasto_BIELIpptx

OPH Kokkonen Seinäjoki 12092014

EOJ Koulutuspäivä osallistujia
1. EOJ Koulutuspäivä osallistujia

2. Osallistujia

SeAMK, Bio- ja elintarviketekniikan amk-insinööri koulutusta esitteli kouluttaja, opinto-ohjaaja Matti-Pekka Pasto
3. SeAMK Matti-Pekka Pasto

Seamk Framin kampus
4. Seamk Framin kampus

Tutustuminen elintarvikeosastoon
5. Tutustuminen elintarvikeosastoon

asiaa-piisaa
6. Asiaa piisaa

Työsalinäkymä
7. Työsalinäkymä

Opetuksen avustaja Marjo opiskelijoiden kanssa
8. Opetuksen avustaja Marjo opiskelijoiden kans

Ihmetystä 😉
9. Ihmetystä

Merja Kivimäki esittelee työtiloja
9. Merja esittelee työtiloja

Kenkäpesuri
10. Kenkäpesuri

Kenkäpesurin pesuaine
11. Kenkäpesurin pesuaine

Multaisten juuresten käsittelytila
12. Multaisten juuresten käsittelytila

Liharaaka-aineen tulolinja
13. Liharaaka-aineen tulolinja

Liisa ja laitteet 😉
14. Liisa ja laitteet

Antti Lakaniemi esittelee lihapuolen työtiloja
15. Antti esittelee työtiloja

Liha-alan uudistetut tilat
16. Liha-alan uudistetut tilat

Leikkaamo
17. Leikkaamo

Jauhelihamylly
18. Jauhelihamylly

Makkaratehdas
19. Makkaratehdas

Savu- ja keittokypsennyslaitteet
20. Kypsennyskaapit

Makkaratehdas
21. Makkaratehdas

Makkararuisku
22. Makkararuisku

Uusittuja tiloja on kiva esitellä 😉
23. Uusia tiloja on kiva esitellä

Kolloidimylly
24. Kolloidimylly

Biserba hinnoittelu
25. Biserba hinnoittelulaite

Jäätelökone
26. Jäätelökone

Merja Kivimäki esittelee tilojen muutoksia ja rakennusvaiheita
27. Merja esittelee tilojen muutoksia

Annostelukone purettuna
28. Annostelukone purettuna

Päivi Puupposen valtakuntaa, leipomo
29. Päivin valtakunta leipomo

Uunit
30. Kypsennysosasto

Maire Saukko, Osao
31. Maire

Gluteenittomien tuotteiden erillinen valmistusosasto
32. Gluteenittomien tuotteiden erillinen valmistusosasto

Gluteenittomia raaka-aineita
33. Gluteenittomia raaka-aineita

Ulla Hildén ja Arto Helminen leipomossa
34. Ulla ja Arto leipomossa

Päivän työlista
35. Työlista

Paukun Jarmon valtakunta, konditoria
36. Jarmon valtakunta, konditoria

Taikinapata, pyöröriivaaja ja paloittelukone
37. Taikinapata, pyöröriivaaja ja paloittelukone

Raskiasema
38. Raskiasema

Lepokaappi, -rata
39. Lepokaappi

Leipomo
40. Leipomo

Satu
41. Satu

Hydraulinen paloittelija
42. Hydraulinen paloittelija

Paloitteluohjeita
43. Paloitteluohjeita

Konditoria
44. Konditoria

Konditorian laitteita
45. Konditorian laitteita

Pakkaustarvikkeita
46. Pakkaustarvikkeita

Jauhovarasto
47. Jauhovarasto

Uusi biserba – hinnoittelulaite
48. Uusi biserba

Vanha biserba
49. Vanha biserba

Leipomon pakkaamo
50. Pakkaamo

Työvaatelokerot
51. Työvaatesäilytystä

Kk Sedun Ravintolassa lounasruoasta vastasi Teija Ojala 1. vuoden opiskelijoiden kanssa
52. Lounasruoasta vastasi Teija 1. vuoden opiskelijoiden kanssa

Ruskateema
53. Ruskateema

Vierailu Foodwestiin
54. Vierailu Foodwestiin

Kuuntelulla 😉
55. Kuuntelulla

Foodwestin toimintaa esitteli kehityspäällikkö Kristiina Niemi
56. Foodwestin toimintaa esitteli Kristiina Niemi (1)

56. Foodwestin toimintaa esitteli Kristiina Niemi (2)

56. Tuotekehitystä esitteli Kristiina Niemi

Palvelukonsepti
57. Palvelukonsepti

Atrian vierailu henkilöstön kehityspäällikkö Kaija Ketola-Annalan johdolla
58. Atria vierailu Kaija Ketola-Annalan johdolla (1)

58. Atria vierailu Kaija Ketola-Annalan johdolla (2)

58. Atria vierailu Kaija Ketola-Annalan johdolla (3)

Seinäjoen panimo, Mallaskoski Oy
58. Mallaskoskella

Ajankohtaiset asiat opetusneuvos Markku Kokkonen OPH
59. Opetusneuvos Markku Kokkonen OPH

Ajankohtaista asiaa
60. Ajankohtaista asiaa

Tutke-aikatalua
61. Tutke-aikatalua

Mitä tulevaisuus tuo?
62. Mitä tulevaisuus tuo

Keskustelua virisi 😉
63. Keskustelua virisi

Olut tasting
64. Olut tasting

Oluitten maistelua ja vertailua
65. Oluitten maistelua ja vertailua

Mallaskosken tuotantoa
66. Mallaskosken tuotantoa

Mallaskoski
67. Mallaskoski

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s