Seinäjoella järjestettiin jaoston koulutuspäivä yksipäiväisenä vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Koulutuspäivän päätteeksi pidettiin sääntömääräinen jaoston vuosikokous. Päivä oli tiivis ja asiapitoinen sekä erittäin tärkeä alan kollegoiden tapaamistapahtuma. Ohessa aineistoa ja kuvia päivän aiheista ja tapahtumista.
EOJ Koulutuspäivä 12.9.2014 Kk Sedu
SeAMK_Matti-Pekka Pasto_BIELIpptx
OPH Kokkonen Seinäjoki 12092014
EOJ Koulutuspäivä osallistujia
SeAMK, Bio- ja elintarviketekniikan amk-insinööri koulutusta esitteli kouluttaja, opinto-ohjaaja Matti-Pekka Pasto
Tutustuminen elintarvikeosastoon
Opetuksen avustaja Marjo opiskelijoiden kanssa
Merja Kivimäki esittelee työtiloja
Multaisten juuresten käsittelytila
Antti Lakaniemi esittelee lihapuolen työtiloja
Savu- ja keittokypsennyslaitteet
Uusittuja tiloja on kiva esitellä 😉
Merja Kivimäki esittelee tilojen muutoksia ja rakennusvaiheita
Päivi Puupposen valtakuntaa, leipomo
Gluteenittomien tuotteiden erillinen valmistusosasto
Ulla Hildén ja Arto Helminen leipomossa
Paukun Jarmon valtakunta, konditoria
Taikinapata, pyöröriivaaja ja paloittelukone
Uusi biserba – hinnoittelulaite
Kk Sedun Ravintolassa lounasruoasta vastasi Teija Ojala 1. vuoden opiskelijoiden kanssa
Foodwestin toimintaa esitteli kehityspäällikkö Kristiina Niemi
Atrian vierailu henkilöstön kehityspäällikkö Kaija Ketola-Annalan johdolla
Seinäjoen panimo, Mallaskoski Oy
Ajankohtaiset asiat opetusneuvos Markku Kokkonen OPH