Elintarvikealan ammatillinen koulutus

Toisen asteen ammatillinen koulutus

  • Elintarvikealan perustutkinto, ammatillisena peruskoulutuksena että näyttötutkintoperusteisena
  • Alan ammattitutkinnot, jo työelämässä toimiville ammattilaisille
  • Alan erikoisammattitutkinnot, työelämässä tuotannon suunnittelu- ja työnjohtotehtävissä toimiville ammattilaisille

Työelämäpainotteisissa näyttötutkintokoulutuksissa kehittyy henkilön oma ammattitaito, mutta sen avulla kehitetään myös yrityksen osaamista

Ammattikorkeakoulutus

  • Bio- ja elintarviketekniikan insinöörikoulutusta on Seinäjoella (SeAMK) ja Turun (Turun AMK) lisäksi myös Hämeenlinnassa (HAMK) sekä Vantaalla (Metropolia).
  •  Ammattikorkeakoulutuksena Suomessa on useammalla paikkakunnalla bio- ja elintarviketekniikkaa sivuavaa restonomikoulutusta (matkailu- ja ravitsemusala), jossa opiskelun sisällöissä on painotusta ravitsemustieteeseen ja biokemiaan.

Yliopistokoulutus

  • Yliopistotasoista elintarvikealan ja – biotekniikan opintoja voi opiskella Helsingin, Itä-Suomen ja Turun yliopistoissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s